Onze diensten / Our services

Na 10 jaar als importeur en groothandelaar van Italiaanse delicatessen en wijnen, heb ik besloten om mijn ervaring tot dienst te stellen van degenen die mijn passie voor eten en drinken koesteren.

In deze jaren, waar ik veel gereisd heb, kreeg ik de kans om bijzondere producten te proeven, die niet bekent waren buiten het land van herkomst, en om mensen te kennen die nog steeds volledig toegewijd zijn aan hun werk met een diepe band met hun streek.

Mijn doel is om producenten en kopers in direct contact te brengen en uiteindelijk de producten te selecteren die het beste passen in de markt van aanvraag of verkoop.

Op verzoek zorgt Bladenis ook voor de logistiek.

After 10 years as importer and wholesaler of Italian delicacies and wines, I have decided to put my experience at the service of those who share my passion for food and drink.

In these years, by extensively traveling, I had the opportunity to taste peculiar products that were not yet known outside their country of origin, and to meet people who are still fully committed to their work with a deep connection with their territory.

My goal is to bring in touch producers and buyers, and finally to select the products that best suit their market.

On request, Bladenis can also take care of your logistics.


Neem contact met mij op / Contact me at : info@bladenis.com
Jacopo Biadene